Sweet deal

Idag har jag suttit på hugget och kollat in en NBA-spelares hemsida (Gilbert Arenas). Han "gav" idag bort ett personligt signerad matchlinne samt hans egna Adidas-sko, även de signerade. För att få detta så krävdes det att man borta i USA orkade gå upp kl 6 på morgonen. Jag kunde såklart sova längre, då det startade kl 12 svensk tid. Man var också tvungen att skänka 25$ till hans välgörenhetsorganisation. Vi snackar 173:-
Alla dessa paket (2000st) tog slut på 10 minuter, så jag hade tur. Hoppas nu att det inte blir något krångel.

image24Jag har kommit igång med springandet igen på ett bra sätt, har inte en endaste gång behövt tvinga mig iväg. Varannan dag så blir det ungefär 4km i genomsnitt, längre vissa dagar, kortare andra. Det känns väldigt skönt för min kropp och min kondition. De enda som krånglar lite, är mina knän. Men inte något nämnvärt.

Förutom Gilbert Arenas kittet, så väntar jag och Alicia på en leverans från Imaginary Foundation.
imaginaryfoundation.com
Hoppas de kommer snart.

I skolan känns det som att allt börjar rundas av, sommarlovet är tillräckligt nära, och man får inte speciellt mycket gjort den här sista tiden. Två veckor i Maj går också bort, p.g.a. New York-resa och ett par lovdagar. Sweet!








Citronfjäril

Idag är det första April, då man ska lura dumma sillar. Men jag har inte blivit lurad än. Jag har dock premiärsprungit min älvsträcka idag. Det gick bra, jag orkade hela vägen (6km). När jag cyklade tillbaka hem så tog jag den roliga vägen på elljusspåret, där min cykel åkte som en dröm. En citronfjäril var nära att krocka in i mitt ansikte, det var också årets första. Det betyder nästan att det är vår nu, Rickard måste tydligen se en först för att det ska vara officiellt. Det tror jag inte att han har gjort, för han är i Sundsvall nu, och kollar på 17-åriga innebandytjejer.