Mellanstadie-hiphop

Jag såg nyss på Grand Prix (musiklisteprogram på svt). På första platsen kom en kille som kallar sig Byz. Han sysslar med mellanstadie-hiphop. Men hans hitlåt heter "Karatefylla". Som i det stora hela handlar om en dålig fylla, där han blir serverad en massa sprit och blir full och svinig, men ursäktar sig efteråt med att han var full. Tycker att allting är mycket tveksamt.
Jag gissar att det inte var meningen att det skulle bli en mellanstadiehit, men det borde man kunna räkna ut ganska enkelt med det eurotrash-beatet. Det är oemotståndligt för outvecklade små hjärnor. De kan inte värja sig.

Till hans försvar får jag väl säga att han iaf i programmet sa att låten hade ett negativt budskap. Dessutom gillade han Laleh, vilket tyder på att han har lite hjärta. Tyvärr lyckas han inte lägga ner något hjärta i sin egen musik....(men det är sannerligen inte det lättaste)

NYC

Jag och Alicia har tittat lite på resor till New York. Vi hittade ett hotell som vi tyckte var bra: http://www.ticket.se/sv/boka/te/hotell.html?actionId=teHotelDetails&id=866, som de serverade frukost på. Det är viktigt för babe!

Här hittade jag en lista på roliga affärer för mig.
http://freshnessmag.com/v4/new-york-city-shop-guide/

new york



Mighty Morphin!

Jag och Alicia kan transformera oss till den gula noshörningsroboten från "Mighty Morphin Power Rangers". Efter lite research visade det sig att den gula noshörningsroboten är en gul sabeltandad tigerrobot. Dessutom är det ju ingen robot, utan såklart en Zord, som kan koppla ihop sig med de andra zordsen, och bli en Megazord.

http://www.youtube.com/watch?v=y1hKoEzivtY
Power Rangers är sannerligen vad drömmar är gjorda av. Så magnifika, så politiskt korrekt mångkulturella.
Titta hur realistiskt Mamutzorden rör på benen, för att skapa en framåtrörelse (24 sekunder in i filmen) Den är nog trots allt min favorit. Den svarta gubben var min bästa också

Dom slåss också mot enkla gubbar på fina gröna ängar, som försvinner tillbaka till dom ondas bas i rymden och man slår dom på en platta på magen. Vilken dum idé av dom onda. Det är ju superenkelt. Bara boxa en box i magen.

Här är det klassiska introt: http://www.youtube.com/watch?v=i8O-szIV-OE


Joanna Newsom spelar i Stockholm på Chinateatern den 22 April. Det är en het biljett.

ka-ching! $$$

Idag har jag lämnat in mitt tips och köpt en trisslott. Det är min spelvecka. Som vanligt känns det som att jag har fått till en bra rad. Men det skulle vara konstigt annars. Jag antar att det stannar vid kanske 8 rätt om jag har tur. Om jag av någon anledning skulle vinna några kronor, så ska vinsten delas mellan 10 personer. Så det krävs ju helt klart att vinna ett par hundra miljoner, annars är det ju inte mycket att hänga i granen.

På tal om pengar så satte jag idag in 3000 pistoler på mitt nystartade sparkonto. Där ligger nu 4400 enkronor och skrammlar. 700:- per månad. Hoppas att jag även kan sätta in några överblivna tusenlappar då och då. Överblivna tusenlappar är en bra sak.

Imorgon får jag min lönecheck, det ska bli intressant att se vad Alliansen hittar på med mina pengar. Skattesänkning? A-kassehöjning!
Pengar är hur som helst inte det viktigaste, det är hur man använder dom. Eller det kanske är storleken som inte är det viktigaste!? Oavsett så har jag så att det räcker både till plånboken och till The Ladies. Jag menar såklart The Ladies som singular.


Lärarjävlar

Idag gick jag en promenad med vinden i ansiktet. Nordanvinden kan vara ganska poetiskt, i teorin. Men den är bara jävligt kall när man har den i sitt fejs.

På Rudsskolans fasad hade någon sprejat "Skaffa er nytt jobb, Lärarjävlar", i stora bokstäver. Borde det inte stå "nya" jobb, tänkte jag. För alla lärarjävlar ska väl inte skaffa ett och samma jobb? Dessutom verkar det ju vara lämpligt att behålla jobben, i alla fall tills de har lärt eleverna lite gramatik.

Nu snöar det utanför mitt fönster, en massa små små fina snöflingor. Ungefär som lyxigt mineralvatten.

ping pong, p-p-p ping pong.

Märk till min förvåning när jag zappar genom mina kanaler och upptäcker att TV400 har börjat sända NBA. Just när jag började acceptera att det inte blir nån NBA på Canal+ år. TV400 är snälla. Så himla mycket sport för mig. Det gillar inte babe, kanske!? hihi.

NFL slutspelet är igång också. Där håller jag tummarna för New Orleans och San Diego.



I övrigt så har jag varit hos Alicia i helgen. Mamma Karin fyllde år, jag tror 55 till antalet. Jag och Babe lagade mat. Den var god. Katten Sara har varit sjuk, men verkar bli bättre. Förhoppningsvis snart Helt bra.

Imorgon börjar då en ny vecka i skolan. Vi ska åka skridskor på idrotten på tisdag. Jag fortsätter att grädda pannkakor på hemkunskapen, och i övrigt är det mesta som vanligt.

It aint stinky no more, baby!

Nu är snart mitt jullov till ända. Sorgligt, det var skönt, jag ska njuta av de sista fyra dagarna. Jag tycker att jag har hunnit med bra saker. Julafton, Selma Spa, Nyårsaffton, Spela "Shadow of the colossus" hos Miriam, Gå på bio, Bakat pepparkakor, Lekt med Babe, Skickat ett bra julkort, Tränat lite innebandy och sist men inte minst bara vilat.

Mitt och Alicias fina Alligatorsköldpadda julkort kan bevittnas här under, så också våra vackra fejs, och min fina pepparkakssko.

Idag fick jag resten av mina skor. De passade och var fina. Nu vill jag bara ha röda skosnören. Om någon som läser detta vet vart det finns så berätta. Fast det är ju ingen som läser min blogg, så vi får se hur heta tips jag får in.

Innebandyträningen blev inte så konstruktiv. Vi kom dit, satte upp hela sargen, och började springa omkring och skjuta lite. Men ingen annan kom. Så vi ringde tränaren, och då var träningen tydligen flyttad till Kil, och till klockan 21.00. Och vi var i Fagerås, och klockan var 18.00. Så vi blev lite bittra, sprang runt och sköt lite mer. Sen plockade vi in sargen och åkte hem. Men det var trevligt iaf.

www.alluc.org är en bra sida för mig. Har tittat på mycket South Park nu.

Dagens ros går till Patrik Sjöberg. Nej, inte höjdhopparen, utan killen som fixade min stinkande toalett. Det tog bara ett år. Men nu är allt frid och fröjd hos A Hammar.