18 månadersdagen

Idag har jag och Alicia varit ihop i ett och ett halvt år. Det var synnerligen duktigt av oss. För att fira vår anmärkningsvärda bedrift cyklade vi till Mariebärsskogen (som det bör uttalas). Där åt vi mat som var dyr, och sen tittade på djur. Dom roligaste var minigriskultingarna, dom var så söta så att vi var tvungna att skratta åt dom. Men det skulle vi inte ha gjort!! För när vi hade avlossat våra första skrattsalvor så fick vi skäll av en femåring. Han sa att det faktiskt inte är snällt att skratta åt dom. Så vi förklarade oss, och vann över honom på vår sida. Vi träffade en liten skogsödla också ute på en spång. Den var snabb och rädd, som sig bör när man är en skogsödla. På naturrum så lärde vi oss hur en bäver luktar och vad gäddor gillar att äta (De gillar abborrar och Salami, men ogillar löv och gräs).
Sen återvände vi till restaurangen, som även går under namnet "Glasserian" och beställde en varsin av deras överpriserade glassar. De var goda.

Senare under dagen i stan träffade vi på Rickard. Han dazzlade oss med sina "äta med kina-pinnar skills" Han lärde oss dessutom att "Jag älskar dig" på Tailändska heter "Rak Mak Mak". Och ju mer man drar ut på det sista Maaaaaket, ju mer älskar man den, vad eller vem det nu är. Rak Mak Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!

Jag köpte också medans jag var i stan ett par pantalonger i model jeans.

Min toppidé under dagen är att jag ska skriva en barnbok och håva in pengar. Den ska handla om Robotpappa. Mer kan jag inte säga vid risk för plagiat. Men jag tror inte att jag vill resa runt till barnavdelningar på bibliotek runt om i Sverige och prata om, och förklara min bok för dumma bibliotikarier och mammor (och eventuellt pappor). Nej det vill jag inte, i alla fall inte om de ska fråga massa frågor. Jag kan komma om de bara håller sig till att hylla mig, utan att bli så frågvisa. Och dessutom ger mig mycket i gage (resekostnader inräknat). 

Fotboll

Ikväll ska jag och Alicia gå och titta på damfotboll. Sverige - Ungern. Jag har egentligen inte varit på så mycket fotbollsmatcher live. Carlstad United mot Lazio en gång, och på Degerfors ett par gånger. Anledninger är ju att Karlstad inte har någon fotbollstradition, och inga bra lag. Men det ska bli kul.

Igår sprang jag 8 km uppe i skogen. Det var duktigt av mig. Ett ben gjorde ont från start till mål, men jag klarade det ändå.

Här är en grej som jag tycker är lite kul. Det behövs helt klart fler coola gay rappare :)
http://www.youtube.com/watch?v=OLoOOIPQB5Y&mode=related&search=


Narren, Studenten, Freddie Millen

I söndags var vi och hämtade mitt konstverk. Han står så fint här i mitt sovrum. Hon prutade ner priset, för hon tyckte att jag var så ung, och kanske inte hade så mycket stålars. Hon är rolig. Så då kunde jag köpa en annan grej åt Al.



Igår var jag och Alicia på studentbjudning eller nåt. Det var hos hennes kompis Sofias lillebror. Det var trevligt. Vi tog massa roliga kort med Sofias iMac dator, eller vad den kan ha hetat. Jag såg extra utvecklingsstörd ut!

Det roligaste och mest bizarra idag, och på länge är att Mou och Fredrik Hedelund har något på gång. Det är det mest oväntade någonsin. Gamla goa Freddie Millen!

Skolavslutning

Idag var det som rubriken antyder skolavslutning. Jag fick ett par fina snapsglas av klassen, som ska få stå och samla damm i mina skåp. Föräldrarna sa att det var för att jag skulle tänka på barnen varje gång jag söp.
Sång i kyrkan, personalfika och allt det där...
...Nu ska jag bara jobba typ tre dagar nästa vecka, sen är jag fri.

När jag kom hem så gick jag milspåret. Det tog 1 timme och 50 minuter. Det var jobbigt och långt, men jag lyckades.
Idag hade jag också fått min The Office Box av ginza, som jag har funderat på, och som Martin tipsat om. Så den ska jag kolla på i sommar.

Imorn är det födelsedagskalas för pappa och mormor. Jag har ordnat lite grejer de kan få.
På söndag ska vi åka och hämta mitt konstverk, det ska bli kul!

Hej gris.

image27

Du var allt en baddare, kompis.