Sportlov

Tiden fortsätter att gå och den här veckan har jag sportlov. Den försökte jag starta med ett varv ute i elljusspåret. Men det var kallt, och jag var otränad. Så jag körde ett hårt pass med Wii Sports. Jag specialiserar mig på Tennis, och slår så att axeln nästan går ur led. Det är knappast nödvändigt tror jag, men jag spelar som bäst då. Jag måste känna det.
Bowling tränar jag en del på också. Men jag får inte in mina skruvar lika bra som jag gjorde hos Miriam.
Jag och Alicia har kommit ungefär halvvägs i Super Paper Mario. Det är trevligt och klurigt ibland.

Men jag ska inte bara spela Wii under lovet. Jag och Alicia ska åka till Stockholm på onsdag, med hemkomst på fredag. Vi ska bo på hotell vid Hötorget. Vi har inte planerat så mycket. Men vi ska i alla fall träffa Martin och Pernilla under den lilla tid det är möjligt.


Ett nytt inlägg

Goder afton både herre och fru. I detta nu befinner jag mig hos Alicia. Det är fredagskväll, och vi gör oss redo för en tripp till Maxi på Bergvik för att inhandla matvaror. Alicia har varit sjuk hela veckan. Hon mår lite bättre nu, men hennes nacke är "messed-up". Hon måste vrida hela kroppen för att spana in mig. Det vill hon nämligen göra, för idag har jag klippt mig. Helt gratis t.o.m. Eftersom jag ägde ett presentkort som jag fick i julklapp. I skolan idag målade jag en supersnygg teckning i akvarell av en läskig gubbe som heter Svarta Tanden. Han är med i barnens läsläxabok(?). Jag blev nöjd med den, och alla barn var imponerade. Jag tänker att jag borde köpa lite akvarellpennor och en juste pensel och börja måla. Men med tanke på att jag bara skulle måla med dem en enda gång så tänker jag också att det är lika bra att låta bli. Det verkar som att jag tröttnar snabbt på saker. Men inte på allt. Som t.ex. på TV, och på sport, och på musik, och på Alicia. Fast förut var hon dum och skrattade elakt åt mig, men vill inte berätta varför. Men jag tröttnade inte på henne i alla fall. Nu säger hon att det inte var sååå elakt, och att jag ska tänka på att hon är sjuk och att hennes ögon kliar. Imorgon är det Melodifestivalen, det måste man se på. Det ska i alla fall jag. Jag vet inte så noga vilka som deltar. Men jag har för avsikt att heja på Amy Diamant. Den här veckan har jag varit ganska effektiv i skolan. Det är bra. Inga uppgifter hänger över mig, som en ond skugga som gillar att hänga över folk. När jag har skrivit klart detta inlägg så ska jag nog beställa en Adidas track jacka från Sneakersnstuff. En röd en. Alicia vill ha Wii mycket. Det vill jag med, en dag så ska jag köpa ett. När jag minst anar det. Nu är det två veckor kvar till något lov, jag vet inte om det är påsk- eller sportlov, och jag bryr mig inte heller PUNKT