Go shorty, it's your birthday!

Om mindre än en timme i alla fall, då är det den 16:e Juli och jag fyller 26. Varje gång jag tänker på det så tycker jag att det låter så gammalt. Jag har visserligen en grej med jämna tal, jag kommer tycka att det låter yngre när jag fyller 27. Det är inte så att jag har någon nojja över att fylla 26, jag känner mest bara att det låter gammalt. Jag har under det senaste året börjat se fram emot att bli pensionär, så jag är verkligen inte rädd för att bli gammal.

I söndags hade vi ett litet kalas med släkt och Alicia hemma på Anneberg. Det var trevligt. Idag var jag hemma hos Alicia, och där fick jag tårta av hennes mamma. Och imorgon så kommer mamma och pappa upp hit till mig så ska vi äta lite pizza, och kanske spela TV-spel. Min mamma gillade verkligen Mario Kart. Det var roligt att se henne köra.
Alicia var snäll och bokade ett Wii fit till mig idag, det har kanske kommit nu under dagen. Någon av oss får ringa och fråga imorgon när dom öppnar, sen ska det motioneras.

Brunsh

Jag hittade några som har samma problem med McDonalds som jag har.



Ibland blir jag lite grumpy...

Inatt följde jag med på Alicias tidningsrunda på Färjestad. Det var ganska kul, och vi samarbetade effektivt. När vi hade kört runt i flera timmar så började jag bli trött och lite grumpy, men jag gjorde mitt bästa.
När vi var klara och skulle cykla hem så spöregnade det. Regnet gjorde mig ännu mer grumpy. Vi var hungriga, så vi åkte förbi Max, men de hade stängt, så vi tog en omväg till McDonalds, men dom serverar tydligen BARA frukost innan kl 10. Då blev jag ännu ännu mer grumpy. Efter det fick jag i alla fall sova i 4 timmar när vi kom hem till Al-Eazy.

Jag tycker att det är dåligt att man inte kan få ens en liiiiten hamburgare på McDonalds på morgonen. Dålig stil. Jag vill inte ha en egg McMuffin.

Idag har vi bokat in vår Norrköping-Kolmårdenresa. Den blir den 29-31 Juli. Vi hittade jättebilliga och bra tågbiljetter. Jag har inte varit i Kolmården sedan jag var där med mormor och morfar när jag var liten, så liten att mina minnen antagligen bara bygger på gamla fotografier. Det ska bli kul.

Snart fyller jag år också. Den 16:e Juli. Det är ju trevligt. Glöm inte bort det!

Jag är sjukt vuxen.

Igår var jag och familjen Nilsson ute på en rundtur i Värmland. Först var vi i Arvika, där jag aldrig varit förut. Det var en trevlig liten stad. Vi åkte på en massa natursköna grusvägar, och hamnade bl.a. i Klässbol. Där handlade jag två dukar och en handduk. Det är fett moget gjort det, yo! Så nu har jag det en aning finare här på Rud. Det omvandlas till minst ett par så kallade vuxenpoäng.
I söndags frostade jag av frysen. Även där akumuleras poängen. Lägg där till att jag fyller 26 om två veckor, så är jag sjukt vuxen.

Att jag spenderat mycket tid med mitt Nintendo Wii, och dessutom köpt en longboard kanske drar av några vuxenpoäng. Det kanske är så att mitt longboardköp är del i någon slags tidig 30-årskris, som gubbar som köper en motorcykel när dom fyller 40 eller 50, och börjar ragga på 18-åriga tjejer.

Imorgon ska jag hänga med Jensan en stund. Hon ska lämna Karlstad bakom sig, men har lite business att take care of imorgon. Hon ska hämta upp mig i sitt vrålåk, så ska vi äta glass. Jag gillar vrålåk och glass.

Nu ska jag hänga min tvätt och sen köra hem några pokaler i Mario Kart.