Titta på lägenhet

Imorgon ska jag och Alicia titta på en lägenhet. I Augusti förra året var vi och tittade på en likadan lägenhet, och den älskade vi. Den ligger på Herrhagen och vi förutsätter att vi ska älska den här också. Det är en 2:a på 74 kvm och balkong. Om vi älskar den så ska vi gå till KBAB och fjäska och tjata. Vi hoppas och hoppas.

Jag har fått min nya longboard. En loaded tan tien. Den är fantastisk. Den kan göra helt sjuka svängar. Så här ser den ut, min ögonsten.


Det var längesen nu...

Ett av mina mest efterlängtade albumsläpp har nu fått ett releasedatum. Det är Alexis Weaks debut som dyker upp den 20:e Oktober. Jag älskar hans EP Farväl Gullmarsplan. Han har av en svensk musiktidning utsetts till Sveriges bästa textförfattare. Jag skulle tro att man antingen älskar det här, eller inte förstår det.

Alexis Weak - Ser rött




Jag har satt min longboard till användning nu när vägarna är sopade. Det är jättekul. Jag märker att jag ofta går och tänker på olika backar och vägar som jag kan åka i. Jag kollar in videor på youtube och drömmer mig bort. Jag har tänkt att jag ska köpa en ny och bättre longboard, nämligen den i den här filmen.