Här kommer bilder!

Nu har jag återfått min kamera, och kan bjuda på några fotografier.



Har var jag och Alicia i Mariebergsskogen, mer känd som Mariebärsskogen. Det var när det fortfarande var riktigt sommarväder. Dom har fått roliga speglar. Lägg märke till min maffiga rumpa.

Här kommer min fina isbjörn. Den heter egentligen "Krisbjörnsunge". Han är så hängig och skön. I hennes trädgård hade hon den här solande fågeln också. Den är fett cool, yo!

  

Igår åkte jag och Al lite longboard i en lätt och lagom backe hos hennes på Hultsberg.

     
   

Där har ni det.


Min fina longboard

Nu har jag fått min longboard. Den är fin, med en liten ekorre på. När den kom luktade den gott av parafinolja. Jag har åkt lite med den i några småbackar. Det är kul, jag har inte ramlat något än, jag tar det ganska lugnt. Det har varit väldigt regnigt här i Karlstad den senaste veckan, så mycket mer åkning har det inte blivit. När det blir bättre väder så ska jag och Alicia ta lite sommarbilder på efterfrågan av Rickard. Jag tar gärna emot namnförslag till min bräda. Jag måste döpa honom/henne.

Förra veckan var vi (Jag, Al, hennes mamma och en grannemamma) till Maria Westerberg, som gör träfigurer, som jag har ett par av. Jag köpte en fin isbjörn nu. Eftersom hon tycker så mycket om mig och Alicia, speciellt Alicia så får vi allting till reducerat pris. SCORE! Hon är snäll. Tyvärr kan jag inte lägga upp någon bild på den, då Alicia har lånat min kamera.

Idag har jag lekt med Miriam. Vi hängde i stan. Vi kollade på tv-spel och grejer. Jag köpte Resident Evil 4 till Wii, för jag hittade det jättebilligt. Jag hade dessutom funderat på att köpa det. Jag spelade ett läskigt spel hos Miriam en gång, och fick lite mersmak. Nu har jag spelat i två timmar, och det är ganska läskigt. Jag ryser till ibland, och blir anfallen av massa skumma spanska bönder. Ibland är det ganska panikartat. Jag har kollat upp mitt Wii-nummer också, så om nån vill skicka meddelanden till mitt Wii, och senare spela något med mig så är numret: 8536 3691 1567 3855

På Onsdag ska jag gå på bio med några damer. Vi ska se på Sex and the city. Jag har inte varit någon inbiten följare av TV-serien. Men den är kanske bra. Den har ju fått ganska bra recenssioner trots allt. Det återstår att se.

Punkt slut.

Sommarlov.

Äntligen är jag tillbaka med ett rykande färskt inlägg. Som ni har längtat!! Nu har jag sommarlov. Igår gjorde jag min sista dag. Till hösten blir jag antagligen klasslärare för 3:an. Hur som helst så får jag mer cash. Ka-ching! Det ska bli kul, och lite läskigt. Speciellt att ha föräldramöten och utvecklingssamtal.

Jag vet inte exakt med vad jag ska fylla sommaren. Just nu är kvällarna mer eller mindre uppbokade hela Juni, tack vare Fotbolls-EM.
Jag och Alicia har en plan om att bli longboardåkare, det tycker vi verkar coolt. Vi får se hur det går för oss. Idag ska vi ut och åka inlines, för att träna på balans. Jag är ju mer eller mindre ett inlinesproffs. Mina gamla aggressives är sjukt nedslitna (delvis tack vare Rickard), men dom funkar. Jag kollade lite igår på vad det kostar att köpa nya hjul och kullager till dom. Och det skulle gå på minst 800 kr. Att köpa helt nya inlines kostar kanske 1000 kr. Jag kanske nöjer mig med att åka med de gamla.

Jag och Alicia har pratat lite om att åka till Kolmården någon gång. Det var jättelängesen jag var där, och Al har aldrig varit där. Vi får se när det blir. Alicia har ju fått lite jobb nu, så pengar börjar rulla in så småningom.

Till hösten ska jag nog börja hålla ögonen öppna efter någon större och mer centralt belägen lägenhet åt mig. På typ Herrhagen eller Klara.

Någon fin sommardag ska jag ta en tur i de nya bussbåtarna. De åker runt i Karlstad. Den långa turen tar två timmar. Det kan vara sweet.
Sanngrundsudden börjar bli riktigt fint. Första etappen hade invigning för någon vecka sedan. Det är bra att de gör något åt den ytan. Den har ju stor potential. Rickard ska dessutom öppna Berzerkerian där. Det är hans vikingatema-restaurang.