Hej kompisar!

God eftermiddag mina damer och vänner. Jag är nyss hemkommen från jobb och en joggingrunda. Det var länge sedan jag uppdaterade er på händelserna i mitt spännande liv, men stunden är nu kommen.

Fem dagar av sju åker jag till jobbet och gör min grej. Idag hade vi avslutning på vårt tema om forntiden. Det innebar att vi gick till några närbelägna gravkullar från järnåldern och lekte lite. Jag anordnade stenåldersgolf. Det var ganska trevligt. Men nu svider det i ögonen efter all korvgrillningsrök jag har absorberat. Stanken har jag nyss duschat av mig. Röklukt får mig att känna mig som en lortig slusk. Jag skulle aldrig kunna bli en rökare, trots att den hesa sexiga rösten skulle vara ett plus.
Av skolan är det för övrigt endast två veckor kvar, plus en extra för bara oss lärare.

Vad har hänt mer sedan sist? Jo, jag och Alicia var och tittade på Svenska Cupen i fotboll. Karlstads stolthet Carlstad United stod upp ganska bra mot Malmö FF, men förlorade med 0-2.
Ett annat United, nämligen Manchester United spelar Champions league-final ikväll i Moskva, mot Chelsea. Jag hoppas på de förstnämnda.

What else? Just det! Jag har köpt en tavla som hänger här i mitt sovrum. Den heter "Vårligt bestyr" och av en Bengt Nordenborg. Så här ser den ut.


Annat som har hänt är att jag har varit på konstrunda med Alicia och hennes föräldrar. Alicia skaffade en fin handmålad kudde till min soffa. Den ser fin ut där den står/ligger.
Christoffer har blivit pappa också. Jag och Alicia ska nog åka förbi och titta på hans lilla bäbisflicka nästa gång vi har vägarna förbi Molkom. Vilket råkar vara den 31 Maj.