Laura Marling

Checka ut den här bra låten och videon. Man kan även spana in henne här.

Laura Marling - Ghosts
 

Hockeytider

I lördags lyckades jag och Alicia få vad som antagligen var de sista biljetterna till den avgörande kvartsfinalen mellan Färjestad och Frölunda. Det var riktigt bra stämning, och Färjestad kunde bara inte förlora. 3-1 slutade det. Och "vi" är vidare. Idag väntar Linköping, och vi är bänkade i soffan.

image70

I fredags fyllde Alicia 22 år. Mina föräldrar var bjudna på middag hemma hos Alicia. Det var nästan första gången som våra föräldrar hängde. Men bara nästan. Alicias föräldrar har varit med till min mormor och morfar. Hur som helst så var det trevligt, och maten var god.
Alicia fick lite skivor av mig, bl.a. M.I.A. Hon är cool. Checka ut hennes senaste video

M.I.A - Paper planes


Nu är Super Paper Mario nästan avklarat. Vi är på sista bossen. Count Bleck och Dimentio tillsammans med en hjärntvättad Luigi. De kommer att avverkas under påskveckan förhoppningsvis.
Jag längtar efter att Super Punch Out! ska komma ut på Virtual Console.

Alicia är galen...

Galen i TV-spel! Igår fick hon seriös abstinens när jag inte orkade spela mer, och stängde av. Hon låg på golvet och jämrade. Hon satt i soffan och led och låtsades att hon hade en spelkontroll i händerna, medan jag såg på Simpsons.
Idag hade hon tid hos osteopaten. När hon var klar där så åkte hon hem till mig och spelade, medan jag var i skolan. Det är roligt att hon tycker om det. Men hon är besatt!

image69

Så här grumpy blir hon om hon inte får spela :)

Musik

Idag har jag varit på jobbet igen efter sportlovet. Lovet var bra. Jag och Al var i Stockholm i 3 dagar och bodde på hotell, shoppade och lekte med Martin och Pernilla. Det var trevligt. Vi var och såg på Sweeney Todd på biografen också. Den var ganska bra. Johnny Depp gör ju alltid sin grej.

I lördags var vi på Kent-koncert i LLA. Jag är ju inte den Kentfanatiker som vissa andra är. Jag är ännu icke frälst, och tror inte jag blir det heller. Trots att jag tyckte att det var en bra koncert. Det är nog för rockigt för mig helt enkelt. Familjen var förband. Dom var bra också. Jag gillar deras video, som för övrigt belönades med en grammis för just bästa video. Kolla in den här....

Familjen - Det snurrar i min skalle


Jag gillar den skumma dragspelsmannen i början och tanten som faller i trans och rockar ut.

Min bästa Kent-låt är den här. Den var bäst på koncerten.

Kent - Columbus


Tackar vet jag Håkan Hellström (även om Kent och Familjen var duktiga också). Ny skiva snart (26 Mars). Hans nya singel går att lyssna på nu. Checka ut den
här...
Den låter bra. Inte lika direkt som många andra av hans låtar. Men jag gillar den mer och mer ju mer jag lyssnar.

I Stockholm fick vi för övrigt tag på det evigt slutsålda Super Mario Galaxy. Men vi har inte spelat det ännu. Vi ska klara Super Paper Mario först. Vilket inte bör ta så lång tid. Vi har kanske klarat två tredjeldelar.
Jag inhandlade dessutom ett par Nudie Jeans i modell "inte supersmala", vilket alla jeans tycks vara nu. Även om jag har noterat att förändringens vindar har börjat blåsa. Jag fick mig också en vindjacka från adidas och en trevlig mössa som det står Hej på.