Planering

Idag påbörjade jag min tredje arbetsvecka för hösten, och barnen är så små. Små men snälla. Snälla men krångliga. I alla fall den ungen som jag ska ta hand om lite. Han måste ha något slags autistiskt drag, väldigt speciell, och går knappt att ha att göra med.
Som tur är gillar jag de jag jobbar med. Kicki är bra.

Om två veckor och ett par dagar åker Alicia till Nya Zeeland i tre månader. Inte långt kvar nu alltså. Sedan så hoppas jag att oktober och november bara flyger förbi för mig. Undrar vad jag ska ha för mig när hon är borta? Rickard åker ju också bort i ett år snart, så honom kan jag ju inte klamra mig fast på under tiden. Men som Alicia gillar att påpeka så tycker jag ju om min "alone-time". Men tre månader av den varan kan nog bli för mycket. Den som har ett bra förslag på vad jag kan sysselsätta mig själv med under tiden belönas med 100 poäng.
Jag ska nog försöka att träffa Miriam några gånger. Hon är bra. Henne träffar jag för sällan. Men det blir ju sådär när man blir stor och vuxen, och får sig ett jobb som tröttar ut en, och en baby girl som man ska och vill leka med. The Chris kanske vill gå på hockey någon gång också. Sedan kanske jag kan bli ensam och deppig och kan skriva några bra dikter. Musik får jag lyssna på också. Som Ane Brun skivorna som jag beställde igår. Hon är nog bra för mig. Låten på Moneybrothers skiva är i alla fall väldigt bra. Jag kommer givetvis också sitta och titta alldeles för mycket på TV. Men vad kan jag göra mer??


Skolstart

I måndags började jag jobba igen. Hela låg- och mellanstadiepersonalen var på Lurö. (En ö i Vänerns skärgård)
Vi åt, lekte, badade, brände mitt ansikte, åt mer, jag underhöll med sång och trummspel varpå alla nu önskar att jag ska ha musiken och arrangera årets Luciatåg.
Jag och tio andra sov på en segelbåt, för att få den fulla upplevelsen. Det fick vi, jag sov jätteskönt. Men dagen efter så gungade hela världen för mig.

Resten av veckan har vi planerat. Jag gillar mitt nya arbetslag, men är inte helt överförtjust med mina arbetsuppgifter. Känns som att jag tagit ett steg tillbaka. Svårt att säga så mycket innan barnen har börjat, och jag tror att det kommer att bli ganska kul ändå.

Jag och Christoffer har köpt biljetter till en boxningsgala i Löfbergs Lila Arena den 15 September. Hans tjejs pappa ska med också. Det blir nog en upplevelse. Jag är ingen stor boxningsfantast. Gillar dock att titta på lite K1 på Eurosport ibland. Vet inte vad jag gillar med det, men vad det nu än är får mig att frånse att jag inte tycker att det är helt okej att sparka på folk. Eller gör jag?!

Martins nya superhjälte Albanian Daddy är den coolaste hjälte jag någonsin har känt till. Pungt slut!

Två dagar innan boxningen (13 September) åker Alicia till Nya Zeeland i tre månader. Då kommer jag sakna henne. Undrar vad jag ska göra när hon är borta. Det kommer i alla fall bli några snäpp tråkigare. Därför har jag nog bestämt mig lite undermedvetet (men jag förstod det just nu, så numera medvetet) för att utnyttja tiden fram tills dess väl, tillsammans med henne.
Eftersom Alicia är en sån högklassig dam, som är dyr i drift, så kommer jag kunna spara så mycket pengar när hon är bortrest. Tänk bara alla pengar som blir kvar från uteblivna lyxpresenter. Men de ska jag sedan investera tillbaka in i Alicia med massa dyra julklappar. Hon ger bra avkastning. Hetast på Nasdaq!

Elmander

Johan Elmander är sinnessjukt bra. Han måste vara den spelare i hela världen som betyder mest för sitt lag. Utan honom är Toulose utan självförtroende, och ett medelmåttigt lag. Men Elmander har redan tagit dem till Champions League-kval den här säsongen. Och igår avgjorde han mot Lyon, frankrikes överlägset bästa lag.

Toulose säljer honom inte för under 300 miljoner. Oj oj oj, Elmander. Du slutar då aldrig att överaska.

Jag är kär.



Svennis lyckades i premiären också. Det var roligt för honom. Det såg t.o.m riktigt bra ut. Fler spelare lär tillkomma innan månaden är slut.

Idag ska jag se på Manchester United.

Mixtape

Allas våran egen favoritrappare Baso är tillbaka med ett Mixtape som lätt kan laddas ned från http://www.baso.se
Om man namedroppar Voldemort så förtjänar man R-E-S-P-E-C-T. Han har också en bra pro-tjockisar låt. Baso är Sveriges roligaste rappare. Punkt slut.

Checka ut det, Yo!

Korrektion

Vid en närmare titt så har jag 67 myggbett, inte tidigare angivna 41. Att 26 myggbett bara dykt upp på det viset kan härledas till två anledningar. Nummer 1: Brist på noggrannhet vid första räkningen. Nummer 2: Stora myggbett som krympt och visat sig bestå av flera små.


Golf och Premier League

image47Igår spelade jag, Alicia och hennes pappa på Sommaros korthålsbana. Den var fantasilös och full av mygg. Jag fick ihop 41 bett runt fotknölarna, grovt räknat. Det var svårt att koncentrera sig med dem överallt. Vi borde nog ha värmt upp med att slå några bollar, för de flesta vi slog hamnade i det högra gräset, för att aldrig upphittas igen. Som tur var så var det lätt att hitta andra människors förlorade bollar, annars hade nog bollarna tagit slut innan vi hunnit gå runt.

Alicia hamnade i bunkern på bilden. Där ville jag också hamna, det var typ det enda hindret som fanns på banan. Så då vill man ju slå ner i det. Men min boll flög iväg in på banan brevid.

Trots allt detta så var det ändå kul att spela. Jag slog en boll 115 meter, som slog ned 2 meter från hål. Det var mitt bästa slag. Hade några fler okej slag, och resten är glömda.

På måndag börjar jag jobba igen. Uppstart på Lurö i Vänern de två första dagarna. Får se hur kul det blir. Ska arbete i en 2:a i år, och så här innan vi har kommit igång, så känns det som att jag har mindre arbetsuppgifter i år. Vilket är mindre kul. Men jag hoppas att jag kommer att trivas och att det funkar bra.

Imorgon drar Premier League igång igen. Det ska bli roligt. Har väntat ett tag nu. Intressant att se hur Svennis klarar sig med sitt stressigt ihopköpta lag av spelare som han bara har sett på video. Det kan nästan inte gå bra. Men vi hoppas! Det ska i alla fall inte kunna gå sämre än förra året för Manchester City.

Utöver Svennis så hoppas vi att Mancheter United vinner i år igen., och att Chippen går bra i Bolton.

Simpsonizeme.com

Igår Simpsonizade jag mig. Ni kan göra det själva på www.simpsonizeme.com
Det är kul, men det är svårt att få till det ordentligt tycker jag. Jag skulle ha lite mer underbett t.ex. Men det kunde jag inte välja, ifall jag inte ville gå in på "ansiktsabnormaliteter" och välja bland värsta Jay Leno-hakorna, och det såg bara inte ut som jag. Jag valde i alla fall lite större öron, så att jag inte skulle se FÖR snygg ut.

Här är jag och Alicia.

image45     image46