Bildbevis

Här kommer bilderna. Först före bilderna.



...eller före bilden kanske jag borde skrivit. Hmm, förebilden.

Det där är den enda före bilden jag anser att ni behöver se, för gardinerna är trots allt det enda som vi bytt, allt annat är sånt vi lagt till. Här kommer efter bilderna.

     

På den första bilden ser du byrån som vi valde efter mycket om och men. Vi är nöjda med den, den är rymlig och fin. På bild nummer 2 ser ni helt enkelt det enkla överkast vi köpte till sängen. På överkastet ser ni Alicias fina Josef Frank kudde och Babycakes (Hello Kitty, från tivoli i Köpenhamn). Uppe på sänggaveln ser ni dessutom min lax Laslo.
På bild tre ser ni en fåtölj som Alicia hade köpt för längesen, men aldrig packat upp. Nu blev den monterad och fick en fin kudde i sig, från EM-möbler. På den sista bilden ser du de nya gardinerna i vardagsrummet. De är väldigt färgglada och trevliga. I taket kan du spana in en fin mobil som är Alicias.

Home improvement

Jag och Alicia har bestämt att hon ska komma och bo hos mig. Det ska bli jättetrevligt, men innan det kan bli en realitet så måste vissa "problem" lösas. Det största problemet är garderobsutrymme. För att lösa det har jag rensat ordentligt i mina garderober, organiserat och fixat. Så nu har Alicia snart en garderob. Badrumsförvaring är ett annat hinder att överkomma. Hur som helst, vi har löst det mesta nu. Igår var vi på IKEA och handlade byrå, badrumsskåp och en rolig lampa + att Alicia har en fotölj som hon tar med sig hit, till vilken vi köpte en fett snygg kudde. Just det, vi köpte roliga gardiner också. Det kommer bli så nytt och fresh här. Idag ska vi förhoppningsvis få upp det mesta. Då ska jag ta kort och visa hur det blev.

Jag ska bojkotta övergångsställ...

...eller i varje fall inte trycka på den där knappen.

Checka ut den här länken
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article3062336.ab



Jag har inget emot religion. Eller jo, kanske lite. Men bara när den ter sig på det här sättet. Att handen som pekar uppåt ska betyda "Det finns bara en väg till Himlen, och det är genom tron på Jesus", gillar jag inte alls. Jag gillar inte att dem tror att alla som inte är som dem kommer till helvetet när de dör. Jag förstår att dom inte vet bättre, eller om det är tvärtom. Men vilket som så vill jag inte att de ska försöka rädda min, i deras ögon, fördömda själ. Låt den vara, jag och min själ har det bra tillsammans. Vi tror inte ens att det finns något helvete, och vi går inte runt i livet och tänker att majoriteten av världens befolkning ska brinna i helvetet.

Örebro är sämst

Nu har jag inte alls mycket tid kvar av sommaren. 10 dagar ungefär. Rektorn ringde idag och pratade lite. Kicki hade inte kommit in på sin vidareutbildning, så jag får inte min egen klass. Men jag får ändå jobba heltid som lärare. Så det känns bra ändå. Den klassen är inte direkt en "drömklass" att ha som sin första.
Vi ska börja höstterminen med att åka båt på Dalslands-kanal och besöka någon matteverkstad i typ Bengtsfors. Jag älskar inte sånna där team building-aktiga aktiviteter, men förra året var det trevligt, och blir säkert det i år också.

Jag och Alicia var i Norrköping/Kolmården några dagar förra veckan. Det var trevligt. Norrköping var inte mycket att se, men Kolmården är värt ett besök. I Norrköping har dom ingen bra mat, och är allmänt ganska lama. Jag rankar dom trotts detta högre än Örebro, i listan över Sveriges städer. Örebro är och förblir för alltid sist. Men det är föga överaskande för någon skulle jag tro.

   

Jag och Al-Eazy var och tittade på The Dark Knight, också känd som Batman. Den var fett bra. Believe the hype! Heath Ledger är grymt bra som Jokern. Jag undrar vem som ska spela Gåtan i nästa film, som kan matcha honom. Jim Carrey som spelade Gåtan i nån tidigare urusel Batman-film, skulle säkert kunna göra det hyffsat under de rätta omständigheterna. Han har ju spelat en del seriösa "mörka" roller de senare åren. Men jag vet inte jag. Det blir intressant.

I slutet av den här veckan ska jag på släktträff i Munkfors. Jag har ingen släkt. Så det är Alicias vi talar om här. Det är en lång släktträff, med två nätters övernattning. Det blir tufft för mig som är så hemmakär. Men jag ska hålla mig sysselsatt. Jag kanske får lov att kolla på lite OS-sändningar. Jag får också ta med mig massa saker att underhålla mig med, som t.ex. Ipod, böcker, Alicia, PSP m.m. Jag undrar hur det ska gå för mig när jag ska duscha på morgonen, med tusen Nilsson-släktingar som kanske har paxat duschen hela dagen. Om dom gör det så ska jag bli sur i hemlighet.

Jag har hört det ryktas om att Rickard ska dyka upp i Sverige i början av Oktober. Det blir kul!

Jag och Alisa har börjat titta lite efter lägenheter som vi kan bo i också. Vi har skrivit en intresseanmälan hittils. På en 3:a på Herrhagen. Vi får se vad vi hittar. Men jag kan lova att det kommer att bli något bra, och om den bara är lite bra, så ska vi göra den mycket bra.