Helgnytt

I helgen har vi varit på släktturné med anledning av Rickards hemkomst. Farmor och farfar i lördags, och mormor och morfar idag. Det har varit trevligt. Onödigt mycket mat har konsumerats, och magar har expanderat.

När vi kom hem från Molkom idag krossade jag och Alicia det sista motståndet från bläckisarna i de blob. Så nu är det avklarat. Vi får se vad vi kan hitta åt Alicia nu att bli besatt av. Hon gillar gulliga färgglada spel. Boom Blox kanske är bra?!

Idag bestämde vi att vi ska åka till Stockholm innan jul. Vi har bokat hotell och tågbiljetter mellan 20:e december till den 22:e. Det ska bli mysigt att titta på julskyltningen o.s.v. Vi kanske kan hitta några julklappar också. Jag har inga julklappsplaner än. Men jag tänker inte stressa upp mig något. Det är trots allt roligt att få och ge bulbappar.  

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Det kommer vara lille tjockt här den helgen. Själv jobbar jag på grönis då :)

Postat av: The Man

Jag utmanar dig, Anders, och Alicia på badminton när ni kommer hit om ni vågar! Pernilla vågar inte och gömmer sig uppenbart bakom "jobb på grönan", fegt.

2008-11-17 @ 00:09:57
URL: http://maartyn.blogg.se/
Postat av: Toy boy

All right! Ni behöver bara ta med er själva, ett par fartiga skor, och eventuellt shorts och/eller t-shirt. Handdukar och schampoo lånar ni från hotellet. Hall, omklädningsrum och motstånd står jag för. Efteråt bjuder jag på cheesecake. Mmmmm.

2008-11-17 @ 20:51:25
URL: http://maartyn.blogg.se/
Postat av: Ricard

Jag tror Al skulle gilla piñata spelet! Det är färggrant!

Eller Guitar Hero,, ingen ogillar Guitar hero!

2008-11-20 @ 00:41:41
Postat av: Vinnaren

Jag förstår, och jag tolkar det som att du lämnar WO!

2008-11-20 @ 18:26:53
URL: http://maartyn.blogg.se/
Postat av: Baso

Du är utmanad i min blogg: http://baso.blogg.se/2008/november/utmaning.html

2008-11-20 @ 22:09:16
URL: http://www.Baso.nu
Postat av: Pernilla

Roomba fixar ALLT! Det enda du behöver göra är att trycka på Clean-knappen (eller så programmerar du in att han ska städa t.ex mån och tors klockan ett så slipper du till och med det) och tömma honom på all skit han samlar upp. Han är intelligent förstår du!

2008-11-21 @ 09:24:33
URL: http://pernillalindholm.blogg.se/
Postat av: P

Vad fasiken... Kommenterade under inlägget "Imorgon kommer Rickard hem" också. Jaja, du får läsa där med :)

2008-11-21 @ 09:28:27
URL: http://pernillalindholm.blogg.se/
Postat av: P

Mattor, trösklar, you name it. Han fattar till och med själv att man inte ska åka ut för kanten på trappor utan vänder lydigt. Inte för att du har någon trappa i din lägenhet just nu, men ändå.



Suget är helt klart bra, det hänger ju dock lite på att du tömmer honom ibland. Man får inte heller låta huset bli alltför dammigt och så, då drar han mest runt det som en liten svans. Men varför skulle man dammsuga sällan när man inte ens behöver göra det själv? :) Men om du låter honom gå minst en gång i veckan så tar han med så gott som allt (alla gör ju misstag någon gång då och då, och han är inget undantag).



Sjukt bra hur som helst att han kommer under sängen och soffan utan problem, där slarvar jag alltid om jag måste dammsuga själv.



Vi köpte vår på Webhallen. Har sett att han finns att köpa på Elgiganten också, men tror att han finns lite överallt. Gå in på www.prisjakt.nu och kolla var det är billigast. Ganska dyr är den dock, vi hostade upp dryga 3 500.

2008-11-21 @ 09:42:40
URL: http://pernillalindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback