But I'm faster than sharks!

När jag en morgon satt och tittade på Conan O'Brian innan jobbet, så fick jag se en jätterolig reklamfilm med Steve Nash (kanadensisk basketspelare).  Han kanaliserar lite Steve Carrell från The Office.



Idag var jag och tränade för första gången. Det gick bra. Jag sprang 8,5 km. Sen tränade jag min muskulatur en aning. Nu är jag sjukt trött. Tröttheten fyller mig med en känsla av duktighet, så det är den värd.

Kommentarer
Postat av: Bastukungen

Har du testat att basta efteråt? Det rekommenderas. Idag bastubadade jag till exempel i 35 minuter efter att jag tränat. Jag var ensam i bastun hela tiden och kände att min själ fick ro, mina muskler värme och efteråt luktade jag gott (efter att jag duschat). Jag rekommenderar detta varmt ;)

Postat av: Gorillan

Ja, Banjamin rekommenderas ju också som sagt, även om jag nog skulle föredra att se den på DVD hemma så man kan ta många pauser =)Den är alldeles för lång för att se på bio.



Jag har förresten bokat biljett till Karlstad. Jag kommer redan på onsdag men sover första nätterna hos Elin. Martin kommer någon gång under fredagen så då kommer vi till er. Åker hem gör vi väl sedan på söndagen, funkar det?



Kram!

2009-02-02 @ 08:25:57
URL: http://pernillalindholm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tre timmar totalt, med reklam och så inräknat.



Stämmer bra det hörru, två nätter blir det alltså =)

2009-02-02 @ 19:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback